Thuis

Hasselt • FairTradeGemeente

kaart hasselt

Hasselaren verkocht...

Ξ Verander de wereld, begin bij jezelf
De campagne 'Ikbenverkocht' wil mensen de kans geven ervoor uit te komen, achter de idee van eerlijke handel te staan. Dat doe je uiteraard in de eerste plaats door bewust te consumeren. Maar je kan een stapje verder gaan en jezelf of je omgeving inschakelen in de campagne. Hiervoor bestaan o.a. logostickers, op maat van de plek waar jij actief bent. En binnenkort een heus eigen Hasselts logo!

Ξ Voorbeelden
Momenteel leggen we, i.s.m. studenten journalistiek aan de Hogeschool XIOS, de laatste hand aan een reeks foto's, welke een gezicht zal geven aan «Hasselt is verkocht». De resultaten zullen binnenkort hier te bekijken zijn.
Op 14 mei zullen heel wat Hasseltse bakkers appelvlaai met Hasseltse appels verkopen. Voortrekkers Bernard Grammen (boerenadviesraad) en bakkerij Van Brabant (Kuringersteenweg 29-31) geven alvast een voorproefje.

galerij  !  Ξ Hasselaren verkocht aan eerlijke handel
In deze gallerij een overzicht van Hasselaren of Hasseltse verenigingen, die een extra steuntje geven aan de campagne. (Deze foto's leiden - enkel wanneer aangeduid - naar extra links.)
 !     Klik hier om de gallerij te vergroten (enkel vanaf schermgrootte 1024x768).